Kategoriler

Friday, May 13, 2016

EnPara-EnCard Kutusundan neler çıkıyor-Hediye EnPara Kalemi ve Enpara Defteri

EnPara-EnCard Kutusundan neler çıkıyor-Hediye EnPara Kalemi ve Enpara Defteri



EnPara-EnCard Kutusundan neler çıkıyor-Hediye EnPara Kalemi ve Enpara Defteri


Bankamın 6 ayda bir 60-70TL hesap işletim ücreti kesmesinden bıkmıştım.Düşünün 1 sene de 130-140 TL kesinti yapıyorlar. Ve her sene bu ücrette zamlanıyor. Ben de bu ücreti kesmeyen banka var mı diye araştırmaya başladım.Karşıma Enpara çıktı. Bu tamamen masrafsız bir bankacılık şekli .Çünkü işlemlerin büyük bölümünü internet ve mobil şubeden ya da çağrı merkezinden yapabiliyorsunuz.

Bunun içindir ki herhangi bir kesinti yok. Hakikaten yok! Atın paranızı kumbara gibi biriksin. Hesap işletim ücreti yok(üstelik bankacılık sözleşmelerine hiçbir zaman hesap işletim ücreti almayacaklarına dair bir madde eklemişler:D ), Havala-EFT ücreti yok, faturalarınızı ek ücretsiz ödeyebiliyorsunuz (fatura ne kadarsa o kadar-Doğalgaz-Elektrik-Telefon.-Su-İnternet-mobil Fatura-Kontör yükleme), üstelik başka bankalara bağlı kredi kartı borcunuz varsa  onu da herhangi bir ücret ödemeden enparadan yapabiliyorsunuz.

Öncelikle başvurmak için bankaya gitmiyorsunuz. Enpara.com'a girip başvuru yapıyorsunuz.En geç 2 gün içinde onlar ev yada iş adresinize gelip-siz gerekli imzaları attıktan sonra EnCard'ınızı teslim ediyorlar.Bundan sonra enparanızı kullanmaya başlayabilirsiniz.Eve geldiklerinde videodaki gibi bir kutu veriyorlar size kartınız ve hediyeleriniz sözleşme örneğiniz bu kutunun içerisinde.

Bundan sonra para yatırabildiğiniz bir finansbank atm'sine gidip paranızı yatırabilirsiniz. Üstelik hesabınızı sadece TL hesabı olarak değil Altın hesabı ya da dolar hesabı olarakta kullanabilirsiniz. Yani hesabınızdaki paralarla o anki kur neyse o kur üzerinden dolar ya da altın alabilir, aldığınız altınlari ya da dolarları tekrar satabilirsiniz.

Artık ne için kullanacağınız size kalmış.. Sizde bankaların 6 ayda bir hesap işletim ücreti kesmesinden bıktıysanız benim gibi enpara'ya geçebilirsiniz.

 En azından kafanız rahat olur.

Okuduğunuz ve izlediğiniz için teşekkürler.


Subscribe :

http://www.youtube.com/c/DuckDuckTv

-About for CSGO Full ACHIEVEMENTS: https://goo.gl/as9FyK
-Review and Unboxing: https://goo.gl/yd8WzW
-CS:GO Map Reviews: https://goo.gl/4bj5dI
-CS:GO Skin Show: https://goo.gl/NnOgF4
-Adventure Capitalist: https://goo.gl/KDMHN8

-Google+:  https://goo.gl/1WJ4i4
-Youtube: https://goo.gl/MS3vKq

www.youtube.com/c/DuckDuckTv


Thank you for wacthing and please Subscribe :)And like it and share it videos :D

Good Luck and Enjoy :)

And and Please Subscribe  :P

enpara,encard,enpara steam,enpara kalemi,enpara hediyeleri,enpara avantajları,enpara kutusundan neler çıkıyor,finansbank enpara hediyeleri,enpara defteri,enpara kumbarası,enpara konuşan kumbarası,enpara adsense,enpara hesap işletim ücreti,enpara havale eft,enpara altın çikolata,enpara para yatırma,epara reklam

enpara,encard,enpara steam,enpara kalemi,enpara hediyeleri,enpara avantajları,enpara kutusundan neler çıkıyor,finansbank enpara hediyeleri,enpara defteri,enpara kumbarası,enpara konuşan kumbarası,enpara adsense,enpara hesap işletim ücreti,enpara havale eft,enpara altın çikolata

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

UA-77776453-1